Årets jakt och fiske
1/4 En hel del fisk och fiske. Fortfarande oändligt med spigg i havet men fått lite abborre i Åfjärden och Ava.
Köpt ett portabelt ekolod till båten som också går att ta med sig ut på isen. Blev lite sugen efter två besök i Gambotjärn där jag vid premiären fick två regnbågar (1,9 & 2,0kg). Båda fiskarna nappade ca tre meter under isen på djupt vatten. Provat ekolodet som fungerade bättre än väntat men lite funderingar kring användningsområde då jag såg tre stora skuggor swischa förbi i Åfjärden.
lite bilder från mars månad.

12/2 En ganska lugn period då det antingen varit -20C eller blåst 20m/s.
Provat lite olika vatten efter abborre och ädelfisk. Kom t.o.m. iväg på en pimpeltävling och lyckades komma på en hedrande 12:e plats av 12 deltagare med 1,4kg.
Har även varit på premiär på Gamfäbotjärn (2st röding) och idag upp till Kravvattnet och där det var mycket vatten på isen men nappade bra, fick 4st med 1,06kg i topp.
Ett par turer upp till Björnbäck där jag bara lyckats skrämma några orrar.
Bild från dagens tur till Kravvattnet.9/1 Fortfarande trött i kroppen :(
Tog en tur till Björnsjön och lyckades få upp två öringar varav den största var på lite drygt 1,1kg. Väl där ringde Alex och berättade att det gick att få Regnbåge vid köpmanholmen igen. Så var där och gjorde ett försök men blev bara kall och less. Kan ha berott på att jag var förbi båten innan och såg att jag måste fixa till presenningen då det låg dryg 3dm snö på den. Fixat presenningen men inte orkat göra något nytt försök med fisket.
Bild från Björnsjön och på nya pimpelspöt.